donderdag 5 mei 2016

[Gelnagels] It's A Fairytale!

Je ziet vrij veel elfjes, feetjes of tinkerbells voorbij komen op de stamping plates. Onwijs leuk en schattig, maar je hebt je vast weleens afgevraagd hoe je dat kunt combineren. Goede vraag, want ook ik vond het lastig!Hier is gekozen voor een vrij simpele verwerking. Een leuke gekleurde french in combinatie met een elfje. Niet te druk, niet te saai, maar net leuk genoeg! Overigens ook een onwijs geschikte nailart voor een dagje Efteling, pas je er helemaal tussen!

De gekleurde french kun je zelf naar eigen smaak maken. Hier is gekozen voor een lavendelkleurige glitterlak als french, dit is overigens een lak van Catrice uit een wat oudere collectie. Een nadeel van steeds nieuwe collecties vind ik toch wel dat kleuren waar je echt gek op bent soms niet meer te verkrijgen zijn.. 

Wanneer de french droog is kun je heel leuk langs de zijkanten van de nagels het elfje stempelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations