vrijdag 9 mei 2014

[Gelnagels] Pink Paradise Nailart

In de salon heb ik inmiddels behoorlijk wat foto albums en nagelwielen met allerlei nailart voorbeelden. De nailart die ik op deze gelnagels maakte, was een uitprobeersel op één van de nagelwielen. De nailart paste ik hier en daar iets aan en de kleuren veranderde ik. Kijk je mee naar deze roze nailart?

De basis van deze nailart is een witte french manicure. Door de drukke nailart over de french heen, zie je hier niet heel veel meer van. Toch vind ik dit persoonlijk mooier dan een compleet kale nagel. Je kunt ook kiezen voor een subtiel kleurtje als basis.


Ik koos twee verschillende kleuren roze stripers uit voor de nailart. In de flesjes leken ze duidelijk licht en donker, achteraf leken de kleuren roze praktisch identiek op de nagels. Jammer, want ik had liever een duidelijker verschil tussen boven/onder gezien! Ik begon met het zilveren schuine lijntje. De roze streepjes komen boven en onder dit lijntje.

De lichtere roze kleur gebruikte ik voor de lijntjes onder het zilver. De lijntjes boven het zilver maakte ik met de donkere roze kleur. Doordat het verschil echt bijna niet te zien was besloot ik wat witte lijntjes tussen de donkere roze lijntjes te plaatsen. Zo zag je toch een verschil tussen boven en onder! In plaats van alleen roze kun je ook twee kleuren uitkiezen! Mijn voorbeeld had bijvoorbeeld een zilver lijntje, roze streepjes boven en zwarte streepjes onder!

Wat vinden jullie van deze behoorlijk roze uitgevallen nailart? 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations