zondag 11 mei 2014

[Gelnagels] Snow Tiger Nailart

Jaren geleden heb ik ooit eens een nailart gemaakt met daarbij een tijgerhoofd. Het was dit keer weer tijd voor de nagels van mijn zus en zij wilde graag een witte variant van de tijger! Een flinke uitdaging, maar ik ben niet ontevreden!

Omdat zo'n tijgerhoofd nogal wat tijd en details vergt, heb ik de tijgerhoofden enkel gemaakt op de ringvingers als eyecatcher. Ik kan helaas niet met tekst uitleggen hoe je zo'n tijger maakt, het is echt puur gevoel en dingetjes bijvoegen etc.


De basis van de nailart bestaat uit een wit/grijze gradiƫnt. Ik heb de nagels gesponst met wit, lichtgrijs en een iets donkerdere grijs. Daaroverheen bracht ik een heel subtiel laagje glitters aan.

Met een zwarte striper maakte ik het patroon van een tijgerhuidje. Ook gewoon random uit mijn hoofd. De ene tijger kijkt iets bozer dan de andere, maar ach, het blijven roofdieren toch? Over all vind ik de nailart zelf best leuk geworden!

Wat vinden jullie van de sneeuwtijgers? 

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations