woensdag 14 mei 2014

[Video] Review Quida Stampingplate

Op de beauty trade special beurs 2014 maakte ik voor het eerst kennis met het merk Quida. Voor mij een totaal onbekend merk, en ook de webshop www.quida.nl was voor mij nog onbekend. Ik liet tijdens het beursbezoek mijn zus een stempelplate uitzoeken. Een vrij grote plate met full nail afbeeldingen!

 
De video hierboven is een klein testje geweest. Ik wilde graag uitproberen hoe de kwaliteit van het filmen met een ipad zou zijn.

In de video hierboven kom je alles te weten over de plate. Hoe de kwaliteit is, wat de prijs is, wat het resultaat is etc etc! Veel kijkplezier!

Hebben jullie al eens van het merk Quida gehoord?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations