dinsdag 6 mei 2014

[Swatches] Essence Nail Candies #1

Deze nail candies kocht ik ook tijdens de 1+1 actie van de Kruidvat. De nail candies zijn enkel verkrijgbaar bij winkels die een tweede Essence schap hebben. Vandaag heb ik de eerste drie Nail Candies voor jullie geswatcht. Het zijn 6 in 1 lakjes. De lakken beloven:
- Soflty Shimmering
- Hardening
- Protecting
- Ridge Filling
- Fast Drying
- Fruity Scented 

Oh Lolli Lollipop


De collectie bestaat dus uit zachte shimmer lakjes met verzorgende eigenschappen. Tja die verzorgende eigenschappen kan ik niet echt goed testen, maar het betekend dus wel dat het geen dekkende nagellakken zijn. Iets om rekening mee te houden!

Het eerste lakje is een hele zachte nude shimmer. De lak geeft een mooie gloss en is eigenlijk perfect voor bijvoorbeeld french manicures of wanneer je gewoon je nagels een mooie glans wilt geven. 2 Laagjes.

Always in my mint
Always in my mint is een wat koelere tint. Deze tint moet echt bij je huidskleur passen, bij mij passen de wat warmere tinten beter! Ook hierboven twee lagen lak. 

Peachy Keen
Peachy Keen is net even een iets donkerdere roze tint. Ook dit lakje is geschikt als basis voor een french manicure of gewoon als mooie verzorgende glans. Ook hier bracht ik twee laagjes aan over mijn eigen nagels.

Conclusie: Wanneer je echt op zoek bent naar gekleurde lakjes, hoef je dit niet te zoeken in deze collectie. Deze lakken zijn echt puur verzorgend en geven een mooie glans dus niet zozeer kleur. De geur is ietwat apart, niet vies, maar ook niet echt fruitig te noemen. Of de lak echt je nagels versterkt daar kan ik niet echt over oordelen, ik wissel daar te vaak mijn nagellak voor!

4 opmerkingen:

 1. Ik vind die laatste erg mooi, ik doe vaak french manicure dus dit een goede tip.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de laatste ook het mooist kleuren bij mijn handen/nagels! De eerste is net ff een tintje lichter en de groenige heeft een iets te koele kleur voor mijn handen. Wel gaaf dat je zo per tint een lakje kunt matchen die bij je past!

   Verwijderen
 2. Geeft een mooie frisse look aan de nagels!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations