dinsdag 20 mei 2014

Yes Love - Nr 8062

Het merk Yes Love begint steeds bekender te worden in Nederland. Er komen steeds meer verkooppunten (Tovli bijvoorbeeld) en er is zelfs een nederlandse webshop welke dit merk verkoopt: www.yeslove-shop.nl.

Yes Love heeft ontzettend veel lakjes met aparte finishes. Suede finishes, speckled, matte, zo'n beetje alles komt voorbij! Het lakje van vandaag is qua finish niet zo spectaculair. Nr 8062 is een roze lakje met een metallic finish.


Doordat de finish metallic is, laat de lak wat strepen achter, dit is iets wat je vaak ziet bij metallic lakjes. Ik vind dit zelf niet zo storend bij dit lakje overigens! Wel mis ik gewoon iets spectaculairs in dit kleurtje. Een beetje saai.

De lak brengt verder prima aan en is dekkend met twee dunne laagjes lak. De flesjes van Yes Love hebben een mooi rond flesje met een zilveren dop. De flesjes zelf staan wel chique tussen de nagellakcollectie!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Missen jullie ook iets aan dit lakje? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations