donderdag 29 mei 2014

Instagram #22

Good morning! Natuurlijk gaat ook op Hemelvaartsdag de site gewoon lekker door! Ik heb heerlijk een lang weekendje vrij van school en ga een paar daagjes op een hondje (eh 'tje'?) passen. Volgende week komen er vast foto's voorbij en anders kun je mij nu alvast via Instagram volgen: @sylvia_nailartcreations.

Afgelopen weekend heb ik weer een ontzettende leuke nailart party mogen geven voor 5 gezellige meiden! Hierboven de tafel voordat de meiden flink aan het werk gingen!


Tja do I need to say more? De nieuwste rage 'rainbow loom'. Als leerkracht spreek ik uit ervaring dat ik inmiddels gek wordt van al die 'loomende kids' in de klas. Eerlijk is eerlijk, het is wel goed voor ze, zie ze liever dit doen dan van die gewelddadige spellen! Zelf ben ik bezig met het maken van figuurtjes. Aan het einde van het schooljaar wil ik als afscheidscadeau ieder kind een zelfgemaakt figuurtje naar eigen interesse geven! Met 25 kids ben ik voorlopig nog wel even bezig!

Weer leuke nageltjes gezet de afgelopen week! De aankomende vier dagen ben ik niet aanwezig, dus na mijn korte oppasvakantie ga ik weer flink aan het werk met de nagels. De site gaat natuurlijk gewoon door!

Gistermiddag heb ik nog even flink met Verschoortje geknuffeld, want ook hem ga ik de aankomende vier dagen niet zien. Haha meneertje wordt vast flink pissed op me wanneer ik weer terug ben!

 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations