donderdag 22 mei 2014

Instagram #21

De tijd vliegt echt voorbij! Het is alweer donderdag, dus tijd voor het wekelijkse persoonlijke artikel! Deze week is echt voorbij gevlogen met veel drukte, maar tussendoor heb ik toch nog wat leuke foto's geschoten! Je kunt mij natuurlijk ook via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

Kleine Stamper. Nouja klein, mevrouwtje is inmiddels ook alweer vijf jaar oud! Oudje dus ;-)!


Tussen alle drukte door nog wat mooie nageltjes gezet! De standaard setjes gelnagels met french manicure hebben jullie inmiddels al zovaak gezien dat ik daar ook geen foto's meer van maak, enkel de leuke en aparte dingen!

En toen begon het heerlijk weer buiten te worden! Verschoortje genoot enorm van de zon op het balkon. Hij rolde letterlijk het hele balkon over en dat terwijl meneer altijd het balkon op kan haha!

Tip: Glitter- en speckledlakken van de Wibra! ze kosten €1,29 per stuk. Swatches komen snel online!

P2 Sandstyle Lovesome! Wanneer ik weinig tijd heb kies ik of voor een leuke french of een lakje met sandstyle!

Het was deze week natuurlijk prachtig weer, dus heb ik lekker een middagje in het recreatiegebied genoten van het zonnetje. Familie zwaan zwom ook nog even gezellig langs.

Dit moment was echt hilarisch! Verschoor met een ipad game voor katten. Het begon onschuldig met proberen het muisje te vangen, maarja... dat lukte natuurlijk niet! Verschoor begreep er geen zak van en begon maar vals te spelen, zo greep hij de hele ipad vast en probeerde hij er zelfs in te bijten. Maf beest!

Een paar dagen geleden viel één van mijn kasten open (ja door alle troep :P), daar rolde een fotoalbum uit die openviel op deze bladzijde. Vond de foto wel geinig! Hier ben ik zo'n 6 jaar oud op een pompoen in de tuin van mijn opa. Mijn opa is inmiddels overleden sinds december vorig jaar, dus dit soort foto's zijn toch altijd wel een beetje speciaal! 

Tot zover het persoonlijke artikel van deze week! Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations