zondag 18 mei 2014

[Nailart] Another Brick In The Wall

Vandaag ga ik jullie een easy stamping nailart laten zien waarbij ik gebruik heb gemaakt van de stampingplate van Quida (zie hier de videoreview).

Dit is een supersnelle en eenvoudige nailart waarbij je maar weinig materialen nodig hebt. Ik gebruikte een rode crème lak als basis en stempelde met Konad - Gold Black het patroon van de bakstenen muur. De plate die ik gebruikte is dus van Quida. Natuurlijk gebruik ik ook een base- en topcoat maar dat spreekt voor zich.


Met het gebruik van de kleuren rood en zwart probeerde ik een soort bakstenen muurtje te maken op mijn nagels. Het ligt er ook een beetje aan hoe je de stempel interpreteert, ik zie er echt een baksteenpatroon in, terwijl ik hier en daar ook een panty heb gehoord haha!

Waar vinden jullie dit patroon het meest op lijken? Ook op een muurtje of zie jij juist iets heel anders hierin? 

2 opmerkingen:

  1. Ik wil allereerst zeggen dat ik hem erg leuk vind! Ik ga vnv rustig de video bekijken. Ik zie er ook een stenenmuur in maar ook lijkt het op een net panty patroon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi! Mooie kleuren combi ook. Gr.kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations