maandag 5 mei 2014

[Swatches] Catrice Limited Edition - Haute Future

Vrijdag zagen jullie in mijn shoplog al dat ik de complete Haute Future collectie van Catrice geshopt had met de 1+1 actie (deze geldt nog tot 11 mei!). Vandaag de swatches van deze collectie, zodat jij zelf kunt oordelen welk lakje je de moeite waard vind en een miskoop te voorkomen! 

Holo is the new yolo

Fair enough, ik moest toch wel even lachen om de naam! Holo is the new yolo is een flakie lak, er zit ook al een flakie lak in het standaard assortiment. Deze week kunnen jullie een vergelijkingsartikel verwachten met deze twee lakjes. Voor nu even de swatches van Holo is the new yolo! 2 Laagjes over een zwarte basis. De lak bevat grote flakes en kleine flakes. Persoonlijk vind ik de lak wel iets grof, de finish is niet echt smooth meer te noemen.

Never green before


Dit lakje zag er echt supermooi uit in het flesje! Helaas liet de dekking nogal wat te wensen over. De swatches hierboven zijn gemaakt na drie lagen lak, zoals je kunt zien, zie je nog steeds mijn nagels door de lak heen. Ik denk dat dit lakje wel erg mooi is over een blauwe basiskleur, maar zo los vind ik de finish sheer niet mooi.

iROSEdescent
Oeh dit is echt een prachtig lakje! Een holografisch lakje met een bruin/rozige kleur. De lak dekt prima met twee laagjes, jammer genoeg scheen er geen zon, maar ook in de schaduw zie je het holo effect terug. Dit lakje is echt de moeite waard wanneer je van holo's houdt!

GaLILACxy

GaLILACxy is ├ęcht mijn ding niet. De lak is supersheer en mag eigenlijk ook geen gewone nagellak genoemd worden. Ik vind dit meer een leuke lak om mee te layeren, ik denk dat het effect over zwart heen bijvoorbeeld wel erg mooi is. Hierboven zie je twee laagjes lak, ook bij een derde en vierde laag krijg je dit lakje niet dekkend. Gebruiken als layer of lekker laten liggen zou ik zeggen!

Gem into the future

Gem into the future is een prachtig zilver holografisch lakje. Wanneer je naar de lak in het flesje kijkt, zie je verstopte flakes. Helaas zie je deze niet terug op de nagels zelf, zo jammer! De lak dekt prima met twee laagjes en ook de holo is aanwezig.

Conclusie: Ik vind de Haute Future een beetje een mwuah mwuah collectie. Ik had hoge verwachtingen van Never green before maar de dekking heeft mij toch best teleurgesteld. Daarnaast heb ik in de winkel alle flesjes open gedraaid op zoek naar de beste kwastjes, maar zelfs dan blijven de kwastjes gewoon diep triest. Vreemde happen uit de kwastjes, niet mooi rond afgesneden, heel raar en hoekig. Catrice, dit kan ├ęcht niet meer hoor!!

Hebben jullie nog lakjes uit deze LE gescoord? Of zijn jullie dat nog van plan? De twee holo lakjes zijn echt heel mooi en sowieso de moeite waard mocht je zoiets nog niet hebben!

10 opmerkingen:

 1. De 2 holo lakjes iROSEdescent en gem into the future vind ik mooi de rest ben ik ook niet kapot van. Maar heb nog mooie holo lakjes die ik te weinig gebruik dus sla deze over. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi verstandig! Dan kun je ze beter skippen inderdaad!

   Verwijderen
 2. Het zijn niet lakjes die ik zelf zou aanschaffen. Toch vind ik de Never Green Before het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind die kleur ook wel erg mooi, maar zo jammer dat de dekking zo slecht is!

   Verwijderen
 3. steffi de lange5 mei 2014 om 11:18

  Ik heb never green before als enige uit deze collectie en vind hem echt prachtig!! hij dekt idd niet perfect maar met drie lagen zie ik mijn nagels niet meer en door de snelle droogtijd en de mooie kleur vind ik dat die drie lagen wel waard. Ik denk dat ik deze nog veel ga dragen deze zomer ^.^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij zie je helaas na 3 lagen nog steeds duidelijk mijn eigen nagels door de lak heen. Het verschil zit m misschien ook in de lengte qua nagel zelf. Bij langere nagels valt het sneller op dat de lak sheer is. Doordat ik op mijn middelvinger ook nog steeds een gapend gat in mijn nagel heb zitten vind ik de niet dekkende lakken momenteel ook niet mooi staan bij mezelf!

   Verwijderen
 4. Heey Sylvia,

  Je mist er nog eentje van deze collectie. Even voor de zekerheid mocht je hem compleet willen hebben. Ik ben super blij met de lakken en ondanks mijn lange nagels dekken ze bij mij wel goed. Over de kwastjes ben ik het helemaal met je eens! De lakken worden steeds duurder dan mogen we toch wel kwaliteit verwachten! Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow echt waar? Zal even gaan kijken welke lak ik dan nog mis, dacht ze echt allemaal gehaald te hebben, bedankt voor de tip! Vreemd dat de dekking ook zo verschilt, bij mij wilde sommige kleuren echt niet dekken!

   Verwijderen
 5. Ja idd heel erg raar! Je zou toch zeggen dat het allemaal het zelfde is. En geen dank! De gene die je nog mist heet eletrix blue. Het is een blauw holo lakje. Fijne dag nog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. vooral het blauwe kleurtje vind ik tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations