woensdag 7 mei 2014

[Vergelijking] Catrice - Flakies

Momenteel liggen er in het schap van Catrice twee nagellakken met zogezegde flakies. Flakies zijn een soort van glinsterende stukjes folie die een leuk effect geven aan een gekleurde lak (vooral over zwart!). Persoonlijk vond ik de lakjes veel op elkaar lijken, tijd om ze even met elkaar te vergelijken! Welke van de twee is nou beter, of zijn ze misschien identiek? Links 'Holo is the new yolo' uit de LE Haute Future en rechts 'Glitterazzi' uit het standaard assortiment.Wanneer je de twee flesjes echt naast elkaar houdt, dan zie je wel enigszins iets van verschil. De flakies van 'Holo is the new yolo' lijken wel iets groter en hebben net even een wat feller effect, iets meer holografisch. De flakies uit 'Glitterazzi' lijken juist weer iets kleiner en zachter te ogen. 

Ik bracht beide lakjes aan over een zwarte basis. Op mijn wijs- en middelvinger 'Holo is the new yolo' en op mijn ringvinger en pink 'Glitterazzi'. Zo op het eerste zicht zie je toch hier en daar wel wat kleine verschillen, identiek zijn ze dus niet. 

Holo is the new yolo geeft net even iets meer flakes af dan glitterazzi doet. Daarnaast reflecteren de flakies van Glitterazzi wat meer blauw en de flakies van Holo is the new yolo iets meer brons/roze.

Ik vond zelf dat de flakies zich wat lastig lieten verspreiden, dit was het geval bij beide lakken. Ook vind ik de flakies behoorlijk dik op de nagel liggen, zoals je hierboven een beetje kunt zien, ze steken wat uit. Daarnaast is het denk ik persoonlijke mening welke van de twee je het mooiste vind. Of je houdt van subtieler en gaat voor Glitterazzi of je houdt meer van het drukkere en vollere dan kun je kiezen voor holo is the new yolo. Of doe gek net zoals ik en koop ze beide, het zijn tenslotte toch weer ehh twee 'verschillende' lakjes ;-)!

Zelf kan ik eigenlijk niet kiezen welke van de twee ik het het leukste vind. Als je tussen één van deze twee moest kiezen, naar welke lak zou jouw keuze uitgaan? Als ik echt echt zou moeten kiezen dan zou ik toch voor 'holo is the new yolo' gaan, die bevat gewoon net even iets meer flakies!

5 opmerkingen:

 1. Ze lijken inderdaad veel op elkaar. Zelfs als ik de swatches zie, zie ik nauwelijks verschil. Ik vind deze effect nagellakjes wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verschillen zijn inderdaad echt minimaal. Je mist niets mocht je 1 van de 2 maar kopen!

   Verwijderen
 2. Ik heb de lak uit het vaste assortiment en daarom die van de LE laten staan :) Ben blij dat ik dat gedaan heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Groot gelijk! Echt heel verschillend zijn de lakken niet, het zijn echt maar hele kleine puntjes!

   Verwijderen
 3. Nou idd om heel eerlijk te zijn valt het verschil me tegen! En net wat Wendy al zegt ben ik ook blij dat ik ze van de LE heb laten staan!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations