donderdag 7 juli 2016

[Gellak] Cherryblossom nailart

Deze nailart maakte ik op de natuurlijke nagels van deze dame met behulp van gellak (Quida) en stripers!


De basis voor deze nailart is een lichtblauwe gellak van Quida. Ik bracht deze in twee dunne lagen aan op de nagels en harde de lak na ieder laagje 2 min uit onder de UV lamp. De nailart maakte ik met stripers en een dottingtool omdat lak net even iets fijner werkt dan de dikke gelpolish. Uiteraard kun je ook een fijn penseel en gelpolish zelf gebruiken of acrylverf voor de nailart. 

Ik maakte met een zwarte striper de takjes van de cherryblossoms. Toen dit droog was maakte ik met een witte lak en een dottingtool de kleine bloemetjes random langs de takjes. In het hart van de witte bloemetjes zette ik een roze stipje als hart van de bloesem. De nailart lakte ik af met de topgellak van Quida. Op deze manier blijft de nailart mooi zo'n 2 tot 3 weken zitten.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations