dinsdag 12 juli 2016

[Gelnagels] Gradiënt French & Roses

Deze leuke nailart is een combinatie van acrylverf met stamping nailart. De volgende producten gebruikte ik voor deze nailart:
 - Witte en lichtblauwe acrylverf van crystal nails;
- One move 2+ penseel van Crystal nails;
- Plat penseel met remover;
- Zwarte stempellak;
- Stempel/Scraper;
- Ebay plate met roosjes;
- Lichtblauwe rhinestones.


De tweekleurige french maakte ik met behulp van de one stroke techniek. Ik pakte wat witte en blauwe verf op mijn penseel, mengde deze op mijn hand en kon vervolgens zo de french maken. Ik moest twee keer over de french heen zodat de kleuren wat duidelijker zouden worden. Om de french mooi strak te krijgen ging ik er langs met een penseel met remover. Je kunt ook een nat penseel gebruiken want acrylverf lost op in water. 

Toen de french geheel klaar was stempelde ik op de ringvingers een zwart roosje. In het hart van de roos plakte ik een lichtblauwe rhinestone zodat de kleur van de french hier weer een beetje in terug zou komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations