maandag 11 juli 2016

Personal #28

Goedemorgen! Voor regio noord de allerlaatste week voor de vakantie. Voor mij is mijn vakantie in het onderwijs al begonnen, maar de salon draait deze week nog overuren. Vanaf aankomende zaterdag kan ook ik genieten van twee heerlijke weken vrij. Maar voordat het zover is, eerst nog even flink werken en terugkijken op de afgelopen week!


Nog even heerlijk knuffelen met Verschoor. Op het moment dat ik ook maar even stil ga zitten klimt meneer direct op mijn schoot om enorm te gaan knorren. Wanneer ik vervolgens iets zeg kijkt hij me met een onwijs onschuldige blik aan om te zeggen: 'ja wat is er nou? Niet goed?'. Het was een leuk afwisselend weekje in de salon. Met gelnagels, gellak en een setje bruidsnagels!

Afgelopen donderdag liep ik even de primark binnen. Ik kwam daar vier kleine flesjes quick dry nailpolish tegen, die ik er erg gepigmenteerd uit vond zien. De flesjes waren €1 per stuk en op de goede gok nam ik ze mee om te testen of ze geschikt waren als stempellak. Eenmaal thuis probeerde ik ze direct uit en joehoe, ze stempelen echt heel goed! Altijd handig om wat meer geschikte stempellak kleurtjes te hebben buiten zwart en wit om..

Meet Bo! Vanaf afgelopen zondag pas ik op dit lieve schatje omdat de baasjes op vakantie zijn. Het is echt een heerlijke knuffelkont!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations