zaterdag 16 juli 2016

[Gelnagels] Spring Theme

Deze leuke nailart heeft een compleet lente thema! Inmiddels is het natuurlijk al zomer, maar vanwege de grote voorraad aan nailart foto's loop ik altijd een beetje achter met foto's plaatsen. Ondanks het lente thema, vind ik dit ook best een nailart die geschikt is voor dit seizoen!


De basis is bij iedere nagel weer anders. De nagels zijn steeds een gradiënt van lichtgroen naar lichtblauw. Ik maakte ze horizontaal gradiënt, verticaal gradiënt en schuin gradiënt. Ik keek steeds een beetje hoe het uitkwam.  Je kunt ook kiezen om voor één variant te kiezen. 

Om het thema licht te houden koos ik ervoor om met wit te stempelen. Ik had vlak daarvoor net een nieuwe stampingplate van Ebay binnengekregen en deze had als thema bloemen en vlinders. Ik stempelde verschillende designs over de nagels om uiteindelijk bovenstaande nailart te krijgen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations