zaterdag 2 juli 2016

[Gelnagels] Black Matt One Stroke

Deze set nagels zijn een soort van mini schilderijtjes geworden uiteindelijk. Onwijs gaaf! One stroke nailart maak je met acrylverf, acrylverf droogt mat op en geeft een gaaf effect. Maar in het geval van gelnagels, komt er gel overheen, dus glimmen de bloemen weer. In dit geval wilden we ze mat houden en bracht ik als toplaag een matte topcoat aan over de nagels!


De basis van deze nailart is geheel zwart. De nailart is alweer van een tijdje geleden, dus niet helemaal zomerproof. Het kan wel natuurlijk, maar ik waardeer zwart meer in de donkerdere maanden!

Ik gebruikte witte en paarse acrylverf voor de bloemen. Met mosterdgeel en mosgroene acrylverf maakte ik de blaadjes. Iedere nagel is hetzelfde geworden naar wens van degene zelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations