vrijdag 15 juli 2016

[Gelnagels] Blue, Blue and Blue!

De nailart op deze nagels is bedacht door de dame van wie deze nagels zijn. Zij had helemaal het idee in gedachten hoe ze de nailart wilde, vervolgens hoefden alleen de kleuren nog gekozen te worden en kon ik deze nailart zo maken!


Het thema van deze nailart is blauw. Ik maakte eerst de hemelsblauwe driehoek aan de zijkant van de nagels. Dit liet ik goed drogen. Vervolgens maakte ik met een lichtere shimmer blauw een lijn boven de donkere driehoek. Geen dun lijntje, maar een lijn die wat breder is. 

Tussen de twee blauwe kleuren maakte ik een lijntje met een lichtblauwe striper. Om de nailart af te maken zette ik nog twee dunne witte lijntjes op het donkerblauwe vlak. Vervolgens een top over de nailart heen en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations