vrijdag 8 juli 2016

[Gelnagels] Pastel/Glitter

Het artikel van vandaag bestaat niet uit een nailart zoals jullie gewend zijn. Maar wel uit een leuke set gelnagels met een gave combinatie van pastel met glitter!

Voor deze leuke set gebruikte ik de volgende kleuren:
- Pastelroze lak van P2;
- Zilveren fijne glitterlak van Catrice;
- Matte topcoat.


Beide kleuren bracht ik in twee dunne laagjes aan op de nagels. Om het effect tussen het pastel en de glitter wat groter te maken bracht ik over de pastelroze nagels een matte topcoat aan. De glitternagels liet ik lekker glitteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations