woensdag 13 juli 2016

[Gelnagels] It's A Giraffe!

Toen deze dame met het idee aankwam om girafjes op haar nagels te maken, was dat voor mij toch best wel een uitdaging! Nog nooit eerder maakte ik girafjes op nagels, en natuurlijk is het best proppen om zo'n beest op een kleine nagel te krijgen. Al met al zag iedereen gelukkig dat het girafjes zijn, dus dat is toch een beetje missie geslaagd!


De basis voor de ringvingers is een gele french manicure. Over deze gele french manicure tekende ik uit de losse hand met de stripers het schattige girafje. Achteraf had ik het nekje iets korter moeten maken, want op de ene nagel paste de oortjes niet goed meer, maar zo doende leert men.. Naast de girafjes tekende ik nog twee roze hartjes om het gehalte schattigheid nog even iets op te krikken.

De andere nagels lakte ik ook met stripers. Ik maakte steeds een vlak oranje, een vlak roze en zette de lijntjes met een zwarte striper. Hier en daar zette ik een random rijtje met blauwe stipjes. Dit wisselde per nagel.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations