zaterdag 23 juli 2016

[Gelnagels] Curly One Stroke Flowers

Deze leuke nailart maakte ik op de nagels van één van mijn modellen. Ik wilde een keer een ander soort one stroke bloem uitproberen dus daar had ik wel iemand met een boel geduld voor nodig!


De nailart is compleet uit de losse hand gemaakt met een penseel en acrylverf. Voor de one stroke techniek gebruik ik de materialen van Crystal Nails. Ik begon eerst met de buitenste laag blaadjes van de bloem. Ik gebruikte lichtroze en donkerroze acrylverf voor de bloemen zelf. 

Ik maakte dus eerst de roze bloemen. Toen de bloemen geheel klaar waren pakte ik mosterdgele en mosgroene acrylverf, deze mengde ik waardoor ik hier mooi de bladeren mee kon maken. Bij dit soort one stroke nailarts heb je echt wel wat tijd nodig, ook omdat je over ieder stukje twee keer moet gaan zodat de kleuren feller worden. 

Op het einde zette ik in het hart van de bloemen wat bruine stipjes met acrylverf en een dottingtool. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations