donderdag 14 juli 2016

[Gelnagels] Bruidsnagels Met Een Tint Mint!

Het zetten van bruidsnagels is natuurlijk altijd een enorme eer. Mensen geven je het vertrouwen om hun nagels te verzorgen voor de mooiste dag van hun leven, wat een eer is dat! Deze dame wilde de nagels niet heel druk, maar wilde wel een kleine tint mint terug laten komen aangezien dit de themakleur voor de bruiloft was. 


Deze dame had zelf al een leuk voorbeeld gezocht voor haar nagels. Ze wilde een andere variant van de french, niet een rechte smileline maar wat sierlijker. Ik maakte de sierlijke french geheel uit de losse hand. 

De witte sierlijke french maakte ik met witte gel van Florence en een dottingtool. Met een schoon penseel trok ik de vorm in de gel en deze liet ik per nagel uitharden onder de lamp. De mintkleur is lak, hier maakte ik de vorm in met behulp van een penseel en wat remover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations