donderdag 31 mei 2012

Catrice - Moulin Rouge Light

Moulin Rouge Light is een lakje van Catrice uit de Ultimate Nudes collectie. Meestal kijk ik niet echt naar dit soort nude collecties, zo sla ik die van Essence vaak ook over. Toch viel mijn oog op dit lakje en nam ik hem mee. 

Moulin Rouge Light is a polish by Catrice from the new Ultimate Nudes collection. Most of the time I skip those nude displays, I don't look at the nude display by Essence either. Well this polish catched my attention.


Moulin Rouge Light is een nude lakje met een mooie crème finish. Hij is wat donkerder dan de andere nude lakjes die ik heb en ik vind hem persoonlijk iets teveel op mijn eigen huidskleur lijken.

Mouling Rouge Light is a nude polish with a nice cream finish. It's a little bit darker than my other nude polishes. Personally I think the colour is almost identical to my skin tone.

Het lakje brengt erg fijn aan, hier heb ik verder ook geen opmerkingen over. Hij dekt met 2 laagjes, wat erg fijn is voor een nude lakje. Toch blijf ik geen fan van de nude kleurtjes, ik heb toch liever iets fellers. Om mijzelf een uitdaging te geven ga ik proberen een kleurrijke nailart van dit lakje te maken, ik zal hem morgen laten zien!

The polish applies very nice, I don't have any comments on this. It's coverage is perfect with 2 coats, which is nice for a nude polish. I'm still not a fan of nude polishes, I rather have something bright. To give myself a nice challenge I decided to create a nice and colourful nailart with this nude polish, I will show it tomorrow!

Wat vinden jullie van nude lakjes? / What's your opinion about nude polishes?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind nude lakjes leuk als basis voor een mail art, maar vaak vind ik ze kaal een beetje saai.
    Dit vind ik wel een mooi tintje' liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap wel wat je bedoelt. Vind de prachtig in het flesje maar als ik ze op heb vind ik ze snel saai. Moet zeggen dat ik dit je goed vind staan! Mooie foto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations