dinsdag 22 mei 2012

Share Your Opinion #1

Gister werd mij via Twitter iets héél aparts verteld. Ja het gaat hier nog steeds over nagellak en nu ben ik benieuwd wat júllie hier van vinden! Benieuwd waar ik het over heb? Scroll dan snel omlaag!

Yesterday somebody told me something very odd at Twitter. Yes I'm still talking about something which has to do with nailpolish, but I'm very curious what your opinion is! Curious about what I'm talking? Scroll down!

 Het automerk Volvo komt namelijk met iets nieuws. Waarschijnlijk om vrouwen enthousiast te maken voor hun 'wagens' heeft Volvo bedacht matching nagellak te ontwerpen en deze te matchen bij de auto's. 

Carbrand Volvo has thought of something new. Probably to make women enthousiastic for their cars, they decided to design matching nailpolishes with the new cars. 

Mijn mening: Uhm.. Nee voor mij hoeft het niet.. Stel je voor dat je de rest van je leven met dezelfde kleur nagellak moet lopen 'omdat het bij je auto matcht'. Ik ben ook zeker van mening dat dit geen grote knaller gaat worden, mannen beslissen toch vaak wat voor auto er komt (ik zei meestal hè!) en ik zou zeker geen auto uitkiezen omdat er een nagellak bij zit. Ik moet er wel bij zeggen dat ik het origineel vind van Volvo, ze proberen letterlijk alles om te verkopen dus!

My opinion: Uhm.. No thanks! Can you imagine it, always wear the same colour of nailpolish 'because the colour matches your car'? I personally think that this is not something which sells very good, most of the time men decide which car they buy (I said most of the time:P) and I wouldn't pick out a car just because there is a nailpolish for it. I have to admit that the concept is pretty original, I haven't heard of this before. They're probably trying everything to sell!

Nu ben ik best benieuwd wat jullie van dit concept vinden, laat je mening dus achter bij de comments!

So I'm curious for your opinion: what do you think about this concept? Leave it at the comments, I'm very curious!

 

3 opmerkingen:

  1. Tja wat moet ik hier nou van denken. Ik bepaal samen met mijn lieve man welke auto we kopen in welke kleur. Maar jemig om er een matching lak bij te krijgen? Het is grappig, maar niet bepalend! Ik hou zowieso niet van Volvo's. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb eerder hierover gelezen! Dit waarschijnlijk omdat nagellak geinspireerd is op autolak..tsja, als de kleurtjes leuk zijn....;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. It won't make any difference, like u said the man/husband has the most say being it's probably his money they're spending! I mean seriously, would this make or break your decision between two different car companies. I can imagine the wives saying "but darling I get a free nail polish in the shade of the car!" ;-}

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations