donderdag 31 mei 2012

Instagram #7

Sinds ik Instagram heb ontdekt vind ik het helemaal leuk om dagelijks foto's van vanalles en nog wat te maken! Zo merk ik dat ik eigenlijk gewoon iedere week genoeg foto's heb om er een apart persoonlijk artikeltje voor te typen. Bij deze heb ik ook besloten dat de Instagram post wekelijks terug zal komen, op deze manier krijgen jullie iedere week een persoonlijk artikeltje. Daarnaast komt er natuurlijk ook nog een nagelgerelateerde post aan! Je kunt me voor meer foto's uiteraard ook volgen via Instagram: sylvia_nailartcreations.

Since I discovered Instagram I'm having so much fun making pictures from everything (and nothing :P)! I noticed that I make enough pictures to make these Instagram posts weekly, so I decided to keep these personal posts on a weekly base! So every week a little personal update with pictures. Ofcourse there will be a nailupdate too! When you like to see more pics you can follow me on Instagram: sylvia_nailartcreations.

Afgelopen donderdag ben ik een dagje naar Walibi met mijn zus geweest. Het was heerlijk weer en ook echt genieten van het zonnetje! Alleen in onderstaande attractie ga ik NOOIT meer. Wat een drama die Splash battle zeg, kwam er als een verzopen kat uit, kon letterlijk mijn kleren uitwringen. Hoe warm het ook was, druipen van het water vind ik helemaal niks!

Last thursday I went to Walibi with my sister. The weather was great and I enjoyed the sun! Only the last ride, the Splash Battle. I'm not going in that one ever again! What a drama, I was soaking wet when I came out, I recieved a watercoat triple times over myself. No matter how warm it is outside, I don't like to be soaking wet..

 
Zwemmen hoort natuurlijk ook een beetje bij warm weer. Nu was ik helaas mijn bikini kwijt en vind ik het niet fijn om in de zomermaanden maar één bikini te hebben. Ik kocht bovenstaande bikini met Pauwveren bij de Primark.

Ofcourse swimming is something which you do with warm weather. So I lost my bikini and I don't like to just have one bikini and no back up. I bought above bikini with peacock feathers at the Primark.

Op warme dagen is het hier super warm in huis. Ik heb verder ook geen tuin dus met warm weer ga ik lekker beneden op het grasveld op een kleedje liggen. Hop Stampertje aan het lijntje en mee de schaduw in voor wat afkoeling.

When it's hot outside it's super hot in the house too. I don't have a backyard, just a balcony. When it's hot outside I like to sit in the sun on the grass. Stampertje on the leach and I putted her in the shade so she can cool down a bit.

Blacky heeft soms wat 'extra aandacht' nodig en dan gaat ze er lekker gek bijliggen. Ook ligt ze vaak op de bank, dit is 's avonds lekker tricky in het donker want zwart op zwart is gewoon niet te zien!

Blacky thinks she deserves some 'extra attention' sometimes, so she goes nuts. She also sleeps on the couch often, very tricky when it's dark, you just can't see black on black!

Een beestje die niet zovaak voorbij komt is Koe. Onze cavia. Niet dat we hem niet leuk vinden maar hij houdt gewoon niet van om te knuffelen. Hij loopt vaak over de grond maar echt te pakken krijg je hem niet. Het is verder wel een schattig sukkeltje ;-)

An animal which isn't very much on pictures is our guineypig named Cow. It's not that we don't like him, but he doesn't like to cuddle. He walks on the ground very often but you can't get him very easily. He's just a little dork ;-).

China Glaze - Atlantis (studieontwijkend gedrag..)


China Glaze - Atlantis ( it was more study evasive behaviour)

Ik ben nu bezig met de laatste loodjes voor het eerste jaar van de PABO. Dit betekend véél leren. Wat is er nou lekkerder dan leren in het zonnetje? Daarbij kan Stampertje dan ff lekker buiten huppelen.

I'm busy with the last things for the first year of my study. This means learning a lot! Which is nicer then studying in the sun? So I study and Stamper plays outside!

Meh witte benen! Lekker even bijkleuren in het zonnetje. Daarnaast zocht ik mijn sleehak sandalen ook weer eens op. Lekker zomers!

Meh white legs! With my legs in the sun to create some nice colour! I searched my sandal wedges too. Love summer! (or spring with summery weather)

Haha met Blacky op het balkon / With Blacky on the balcony.

Op de tweede pinksterdag ben ik naar Overvecht geweest. Ik spotte deze enorme konijnen. Het was er wel superheet binnen dus ik vond het eigenlijk nogal sneu voor die beestjes.

Last monday I went to a kind of garden center. I saw these huge bunnies! It was very hot inside so it was actually a bit sad for those animals.

Met mooi weer ben ik graag buiten, foto's maak ik meestal al buiten wanneer het weer het toelaat, maar dit keer ging ik lekker met bovenstaande producten op het balkon zitten swatchen!

When it's nice weather I love to be outside. Most of the pictures I make for this website are taken outside, but I polish my nails inside. It was such nice weather that I decided to take above products outside and swatch/review them!

Ik kijk wel eens naar dat programma: My Cat from Hell en die vent heeft het altijd over struik en boombewoners. Blacky is overduidelijk een boombewoner!

Sometimes I watch the program: My Cat From Hell, and the guy from that programm is always talking about bushcats and treecats. Blacky is definitely a treecat!

Pakjestijd! Hier binnenkort meer over, heb een aantal gave nailart spulletjes (o.a. leuke beads, dus ik proef een 'caviar' mani!).

Time for packages! Soon more about the products inside ( For an example coloured beads! This screams for a 'caviar' mani!).

Volgende week vrijdag is de laatste dag van mijn stage bij de kleuters. Het gaat echt supersnel voorbij helaas. Als afscheidscadeau heb ik voor iedere kleuter een bellenblaas. Deze ga ik leuk inpakken als toffee! Dit was alweer de laatste foto voor deze keer!

Next friday it's my last day of my internship in the kindergarten. Time seriously flies. I have a little goodbye present for the childrens. A bubble blower for every child, I'm going to create a toffee from the bubble blowers. So this was the last picture for this day!

 

4 opmerkingen:

 1. Leuke foto's
  ik heb zelf nog steeds geen instagram, anders had ik je gevolgd.
  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Arletta,

  Ik heb zelf heel lang met een lekker oud telefoontje gedaan die ook geen android had. Nu heb ik sinds maart wel een toestel met android en dat bevalt me echt super! Met android kun je dan ook heel makkelijk Instagram downloaden. Vraag mezelf soms af wat ik altijd deed met mn oude telefoon, want degene welke ik nu heb gebruik ik letterlijk overal voor haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations