maandag 28 mei 2012

Catrice - Salmon & Garfunkel

De grootste verrassing van de vernieuwde collectie van Catrice was voor mij toch wel het lakje Salmon & Garfunkel. Lange tijd twijfelde ik of ik dit lakje wel wilde, de kleur sprak mij in eerste instantie niet zo aan en ik vond hem vrij saai. Guess what? Ik had het compleet fout!

The biggest surprise from the new collection by Catrice was the polish Salmon & Garfunkel for me. I hesitated a while about this polish, shall I buy it or not? I actually thought the colour was pretty boring. Guess what? I was totally wrong!


Allereerst een swatch met flits. Salmon & Garfunkel is een beetje een peachy (niet zozeer zalmkleurig, daar is hij niet roze genoeg voor) lakje met crème finish. Leuk feitje om te weten, de naam Salmon & Garfunkel is gebaseerd op het muzikale duo: Simon & Garfunkel.

Let's start with a swatch made with flash. Salmon & Garfunkel is a peachy (not salmon, it's not pink enough) colour with a cream finish. Nice fact to know: The name Salmon & Garfunkel is based on the singers: Simon & Garfunkel.

Uiteraard ook een swatch zonder flits. Dit lakje is een ontzettende leuke basis voor verschillende nailarts, hij is niet te fel maar ook zéker niet saai zoals ik in eerste instantie verwachte. Het lakje dekt prima met 2 laagjes.Ik heb dit lakje inmiddels al vaker opgehad, wat meestal niet zo snel gebeurt in een korte tijd!

Ofcourse a swatch without flas too. This polish is a very nice base for different nailarts, it's not to bright but certainly not boring either. The polish is completely opaque with 2 layers. I really like Salmon & Garfunkel, I used it multiple times already, which doesn't happen very often in a short time!

Hebben jullie Salmon & Garfunkel al ontdekt? / Did you already discover Salmon & Garfunkel?

9 opmerkingen:

 1. ik dacht ook dat het een beetje saai was, maar hij is inderdaad heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze staat al een tijdje op mijn wishlist! Super leuk kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. it's so cute!! I like it so much!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke kleurtje voor dit mooie weer ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een van mijn favoriete kleurtjes op dit moment, nog een beetje naturel en een ideale basis voor een mooie nail art ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Simon and Garfunkel zijn een muzikaal duo.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Anoniem,

  Haha beetje een failure van mijn kant, ik moet zeggen dat ik het duo zelf niet ken. Ik ga mijn tekst even correct aanpassen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations