vrijdag 18 mei 2012

Instagram #5

Met de Instagram posts geef ik jullie een kijkje in mijn leven naast deze website! Een persoonlijk artikeltje gevuld met foto's dus! Veel plezier :-) Je kunt mij overigens ook volgen via Instagram zelf: sylvia_nailartcreations!

With the Instagram posts I give you a sneak peak into my life behind this blog! So it's a personal article filled with pictures! Enjoy :-) Oh and ofcourse you can follow me on Instagram, my usersname is: sylvia_nailartcreations!

Catrice - I sea you herontdekt, wat is het toch een prachtig kleurtje!
Rediscovered Catrice - I Sea You, what a gorgeous colour!

 
Een avondje tv kijken veranderde plots in een nachtmerrie. Het beeld veranderde in één klein ministreepje (het geluid deed het nog prima overigens!). Ik maar denken dat het aan de zender lag.. Totdat ik verder zapte en iedere zender er zo uit zag.. Ai tv kapot dus! En dat te bedenken dat hij pas zo'n 10 à 11 jaar oud was..
My night watching tv ended up in a nightmare. My tv changed in this weard little stripe (sound was alright). I thought it was just that channel, so I changed my channels, well everything looked like this. So my tv broke and I just had it for 10 or 11 years.. 

Volgende dag meteen maar een nieuwe gehaald. Ingeruild voor een kleine platte tv. Nadeel van deze tv's is dat je er recht voor moet zitten anders zie je dus niks van het beeld.. Fijn hij kon dus niet meer op de plank staan en moest maar opgehangen worden bij de lakjes.
So the next day I bought a new one. Switched for a flat tv. A big disadvantage, I couldn't place the tv on the old spot because I couldn't see a thing of it. So I had to hang it up somewhere, it has a place of honour above the nailpolishes now.

Afgelopen zaterdag hadden we een feestje op de vereniging. Hop 12 cm pure liefde! 
Last saturday I had a party at our club. So I wore these heels, 12 cm pure love!

Geshopt bij de Action. Superleuke voorleesboeken gehaald. Bovenstaand zijn 3 delen met de sprookjes van Grimm (later heb ik er nog 3 delen met de sprookjes van Anderson bijgehaald) voor 2,50 per stuk. Daarvoor de mooiste sprookjes met korte verhaaltjes en plaatjes voor 1,70. Superhandig voor stage, ik haal hier ontzettende leuke lesideeën uit en natuurlijk vinden kleine kinderen het gewoon leuk om voorgelezen te worden.
I bought these awesome books at the action. 3 Parts with fairytales from Grimm (later I bought the other 3 parts with fairytales from Anderson) for 2,50 each. Up next a cute fairytale book with tiny stories for 1,70. Very handy for me giving lessons at school!

Blacky!

Stashfilmpje aan het uploaden via Youtube! / Uploading the stash video!

Ja ik ben een zeef, ik vergeet ontzettend veel dingen als ik ze niet opschrijf! Zo moest ik woensdag gymles geven aan kleuters en moest ik mijn lesvoorbereiding uitprinten, dus maar even zo in de email zodat ik het niet vergeet! En het werkte, ik heb het onthouden!
Yes I forget things very easily when I don't write them down. So I had to give a gymnastic class at school and I had to print my preperations. Well it worked this way, I didn't forget!

Ja ik ben een koukleum. Ik loop bijna overal met dekens rond, als ik ook maar even stil zit heb ik het meteen weer koud. Dus even in chillmodus met een dekentje op de bank tv kijken.

Yes I'm a coldperson. I walk almost everywhere with blankets, when I'm sitting still i'm always cold. So in chillmode on the couch watching tv with a blanket.

In de auto wachtend en naar muziek luisterend. Ik vind de muziek op de radio vaak saai dus zet ik liever mijn eigen muziek aan. Hier was ik Funeral Bell aan het luisteren van Black Label Society.
Waiting in the car listening to some music. I don't like the music which they play on the radio, I rather listen to my own. I was listening Funeral Bell from Black Label Society here.

Ik heb van iemand een nieuwe nagellakverslaafde gemaakt.. Ik besloot wat glitterlakjes voor haar te maken en haar wat lakjes op te sturen, ik had nogal wat dubbele lakjes liggen en uiteindelijk heb ik van bovenstaande lakjes een pakketje voor haar gemaakt. Hopelijk vind ze het leuk!
I made somebody to a new nailpolish addict. So I decided to make some glitterpolishes for her and send her some polishes. I had my basket with lots of double polishes so I picked some of them out for her and send them to her. I hope she likes it!

Wanneer ik niet op school ben zul je mij áltijd op hoge hakken zien. Ik ben gek op hakken! Zo droeg ik deze leuke laarsjes op Hemelvaart!
When I'm not at school I always wear high heels. I love me heels. I wore these awesome boots last thursday.

Knuffelen met Blacky. Ze vind het helemaal niks (kijk maar naar haar boze blik) maar ik vind het zo leuk om met dr te knuffelen! 
Cuddling Blacky. She doesn't like it at all (look at her angry face!) but I love it!

Nieuwsgierige Stamper achter de tralies.
Curious Stamper behind bars.

Gisteren met mijn zus naar de bios geweest, naar de film Dark Shadows. Ontzettende leuke film trouwens! We waren vrij vroeg en de hele zaal was nog leeg, toen de film uiteindelijk begon was het trouwens helemaal vol!

Yesterday I went to the movietheater with my sister to the movie Dark Shadows. A very nice movie by the way! We were pretty early so we were alone in the whole theater! When the movie started it was completely full ofcourse!


3 opmerkingen:

 1. Ik vind het altijd superleuk om via foto's in andermans leventje te kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Arletta,
  Dat vind ik zelf ook altijd erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! Mooie kat heb je en ik herken veel in je dekentje verhaal :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations