maandag 7 mei 2012

[video] Haul Essie, Catrice, Essence, NYC...

Ik ga deze maandag morgen starten met een shoplog! De afgelopen maand heb ik gebruik gemaakt van de 1+1 gratis acties bij het Kruidvat en flink wat lakjes ingeslagen om o.a. te reviewen en leuke nailarts mee te maken. Dit is trouwens de eerste keer dat ik echt 'mijzelf' gefilmd heb! Dus mocht ik iets raars doen of de verkeerde kant oid opkijken, sorry!

I'm starting this early monday morning with a.. haul! Last month I bought some polishes on the discount sales at the kruidvat (1+1 free), so the upcoming days I will make some pretty nailarts! Oh this is the first time I filmed myself, so I'm sorry if I do anything strange or when I don't look in the camera or something!

 
Ik hoop dat het een beetje 'te kijken' was! Als jullie nog tips of iets dergelijks hebben, laat het me weten (kan ik wel gebruiken haha!). Vanaf vandaag ga ik ook weer beginnen met een nieuwe nailart week! Dit keer zonder thema, maar het wordt wel de hele week een nieuwe nailart met afentoe een extra artikeltje tussendoor! 

I hope it was worth watching! If you have any tips for me, please let me know I can use them! From today I will start a new nailart week! This time without a theme, but a complete week with random nailarts and sometimes a second post!

 

3 opmerkingen:

 1. Haha enige opmerking: Haal het van te voren uit je tas :P KRAAK KRAAK ;) Leuke shoplog! Lekker kijken wat andere kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Kimly,

  Haha slim! Ik had het allemaal een beetje netjes bij elkaar in tasjes gedaan, zo van eerst dat merk dan die dan die. Nooit aan het gekraak van tasjes gedacht :P Volgende keer zal ik dat laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke shoplog en wat heb je lekker veel ingeslagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations