donderdag 24 mei 2012

Notd Glitter Stripes!

Gister liet ik jullie al een review zien met een aantal glitter stripers van Born Pretty Store. Daarbij beloofde ik jullie óók een nailart! Vandaag dus de nailart waarbij ik gebruik heb gemaakt van een aantal glitter stripers!

Yesterday I showed you a review with some glitter stripers from Born Pretty Store. In that review I promised you a nailart today. Well ofcourse I will show you this nailart today, I used two of the glitter stripers!


Als basis voor deze nailart heb ik een lakje van Catrice gebruikt. Dit is Salmon & Garfunkel, één van mijn nieuwe lievelingslakjes, hij is zó mooi echt een aanrader, binnenkort zal ik nog wat swatches laten zien!

For the base I used a polish from Catrice. This is Salmon & Garfunkel, one of my new favourite polishes, it's so pretty!! Soon I will show you the swatches of this one!

Ik wilde met deze nailart testen of de stripers mooie dunne lijnen kunnen maken, en ook dikkere lijnen. Ik heb er dus voor gekozen om verschillende diktes te creëren. Ik begon met het maken van de blauwe lijntjes.


I wanted to test if the stripers could make thin and thick lines. So I choosed to make a variety of thickness in this nailart. I started with making the blue glitter lines.


Toen de blauwe lijntjes eenmaal stonden besloot ik de zilveren striper met fijne glitters te gebruiken. De zilveren stripers zijn de enige met een sheer basis, ik heb hier dus lijntjes met enkel glitters, ook erg leuk natuurlijk! Uiteindelijk vond ik het er wel leuk uitzien, vooral de combinatie van Salmon & Garfunkel met de blauwe glitterlijntjes vind ik erg leuk!

When the blue stripes were there, I decided to use the silver striper with small glitters. The silver stripes are the only ones with a sheer base, so as you can see they're just glitterlines, also very fun ofcourse! At the end I really loved the blue glitter combination with Salom & Garfunkel, I just have to use that combination more often!

Wat vinden jullie van de nailart en de glitter stripers? / What do you think about the nailart and glitter stripers?

3 opmerkingen:

 1. Hello dear,
  maybe you would like to follow each other's blogs with GFC or via bloglovin? or even both?

  wolffashion.blogspot.com

  have a nice day!
  gV

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!!! :) Ik had alleen verwacht dat er iets meer glitters in de glitter-striper zou zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Myfantasticnails,
  Ja klopt, de glitters zijn niet in overvloed aanwezig, toch vind ik deze hoeveelheid van glitters zelf wel fijn. Voor meer glitters kun je ook twee keer over het lijntje gaan, maar dan loop je wel weer het risico dikkere lijntjes te maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations