vrijdag 25 mei 2012

Jag-u-are Double French Manicure

Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste Essie lakje. Ik besloot dat Jag-u-are mijn eerste lakje zou worden (ja een keuze maken was s├║permoeilijk met al die prachtige lakjes!). Nou wilde mijn zus graag een nieuwe french manicure, en wilde ik zelf ook een french manicure! Ik besloot voor beiden dit lakje te gebruiken. Het leek me wel leuk om de foto's even te laten zien van mijn french, mn zus haar gelnagels en onze nagels bij elkaar! Enjoy!

A while ago I bought my first Essie nailpolish. I decided to buy Jag-u-are as my first polish (yes it was very hard to make a choice, there are so many beautiful Essie polishes!). Well my sister wanted a new colour french manicure, and actually I wanted one myself too. I decided to make the same french manicure on both nails. I will show you some pictures in this post with my sisters nails and my own nails. Have fun!


Als eerst mijn eigen nagels met french manicure. Jag-u-are is een prachtige chique rode nagellak. Aparte swatches zal ik in een ander artikel nog laten zien, hier zal ik ook wat verder ingaan op de kleur. Voor vandaag wil ik meer de foto's laten zien!

Let's start with my own nails with the french manicure. Jag-u-are is a gorgeous red nailpolish, I will make a different post with swatches from this polish later. For today I just want to show you the french manicures!

Hier de nagels van mijn zus. Ze heeft nog steeds gelnagels, het zijn verder wel echt haar eigen nagels zonder tips, dus de lengte is echt van haarzelf! De gel zorgt er alleen voor dat ze een extra beschermingslaag heeft en haar nagels dus niet afbreken. Goed ook hier heb ik met dezelfde kleur de french manicure gemaakt!


Up next my sisters nails. She still has her gelnails, well they're actually her natural nails cause she doesn't have tips anymore. It's her natural nail with a layer of gel to keep them strong and prevent breaking. Well I made the same french manicure on her nails too!


En uiteraard nog een foto samen! Ik zie nu pas dat onze nagels eigenlijk best veel op elkaar lijken qua vorm. Het enige is dat haar nagels iets breder zijn dan de mijne en mijn nagels iets platter. Ik vond het zelf erg leuk om de nagels naast elkaar te zien, zo zie je dus opeens meer overeenkomsten met je zus.


And ofcourse a picture together! I noticed that our nails are very much like eachother. The only thing is that her nails are a little bit wider and mine are more flat than hers. I really like to see our nails together, didn't know before they were so like eachother!


Op wat voor punten lijk jij heel erg op je zus/broer? / At which points are you like your sister/brother?

2 opmerkingen:

  1. Leuk! ik maak ook van met een andere kleur een variatie op de french manicure.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook een essie lakje, die is blauw, essie is echt een fijn merk!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations