woensdag 2 mei 2012

Notd French And Dried Flower

In deze review van gister konden jullie potjes met gedroogde bloemetjes zien. De gedroogde bloemetjes komen bij Born Pretty Store vandaan. Vandaag ga ik een nailart laten zien waarin ik gebruik gemaakt heb van deze gedroogde bloemen. Aangezien de meeste bloemen iets te groot zijn voor mijn nagels heb ik de kleinste variant gebruikt.

In yesterday's review you already saw some jars with dried flowers. These dried flowers are from Born Pretty Store. Today I will show you a nailart with the use of these flowers. My nails aren't that long anymore so I used the smallest flowers.


Ik heb de gedroogde bloem gebruikt in combinatie met een french manicure. De roze french manicure rand is gemaakt met Aretha's R-E-S-P-I-N-K van Catrice. 

I used the dried flower in combination with a pink french manicure. The pink french is made with Aretha's R-E-S-P-I-N-K by Catrice. 

Hier kun je goed zien hoe de bloem op de nagel ligt. Ik heb de bloem met behulp van een pincet in de natte topcoat neergelegd. Dit goed laten droog en daarna nogmaals 2x een laag topcoat aanbrengen. Dit zodat je de contouren van de bloem niet meer voelt en deze echt goed in de lak ligt. 

Here you can see the flower on my nail. I placed the flower on my nail with a tweezer in wet topcoat. After that was dry I polished my nails twice again with a topcoat. Now you don't feel the flower on the nail anymore and it won't fall of your nails very easily.

Omdat ik de rest nogal saai vond met enkel de french manicure besloot ik met een paarse striper wat random streepjes te maken op de nagels om het wat fleuriger te maken. Ik koos hier dus voor een paarse kleur die een beetje met de bloem matcht. 

I thought it was a little bit boring with just the flower and the french, so I decided to look for a purple striper. I made some random stripes on the nails. I choosed a purple colour which matches with the flower.

Hebben jullie al eens droogbloemen gebruikt in nailart? / Have you ever used dried flowers in nailart?
 
 

6 opmerkingen:

 1. Wow! Ik vind ze mooier dan dat ik had verwacht:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Ik heb eergisteren ook mijn bestelling van BPS ontvangen, waar ik deze bloemetjes ook had besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Blogerettejoelle,

  Ben benieuwd wat jij ermee gaat maken! :D

  @ Myfantasticnails,

  Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi met die bloem! Moet ik ook maar eens aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan. Mooie kleuren en origineel. Ik heb een vraagje ivm de Born Pretty Store: worden hier totaal geen verzendingskosten aangerekend? Ik heb nog nooit iets op een webshop gekocht en ben een beetje argwanend daaromtrent. Ik ben ook bang dat ik zal betaald hebben maar mijn producten nooit zal ontvangen of vind u dat ik hier zeker geen schrik moet voor hebben. Ik had echt graag iets besteld op deze website omdat ze dingen hebben die je jammer genoeg niet in de winkel kan kopen.
  Groetjes (en doe zo verder, ' t is hier een mooie blog)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations