donderdag 17 mei 2012

Notd: Pink French

Vandaag weer een nieuwe nailart! Dit keer compleet in het thema roze! Kijk je mee?

Today a new nailart! This time it's with a pink theme. A completely pink nailart! Enjoy!


Ik ben deze nailart begonnen met spongen. Ik heb Color Club - Vintage Couture over de gehele nagel gesponged. Hierna heb ik een glitterlakje van Golden Rose gebruikt. Ook deze heb ik over de gehele nagel gesponged. Nu is de achtergrond klaar. Roze met glitters, lekker girly!


I started this nailart with the sponge technique. I sponged Color Club - Vintage Couture over my whole nail. Up next I took a pink glitter polish from Golden Rose. I also sponged this one over the whole nail. Now the background is ready. Pink with glitters, very girly!


Na het spongen van de achtergrond heb ik met een donkerroze lak een french manicure gemaakt. Dit is een lakje van NYC. Toen dit compleet droog was heb ik met een witte striper een soort van 'vallende ster' gemaakt op iedere nagel. Op mijn ringvinger heb ik dit afgewerkt met een rhinestone in het midden.


After sponging the background I made a darker pink french manicure. This dark pink polish is from NYC. When this was completely dry I made a kind of 'falling star' with a white striper on each nail. I finished my ringfinger with a rhinestone on the star.


Wat vinden jullie van deze girly nailart? / What's your opinion about this girly nailart?


4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations