zondag 20 mei 2012

The Final Nail Growth Experiment!

Jullie lezen het inderdaad goed. Vandaag het laatste deel van dit experiment. Ik heb dit uiteindelijk 4 weken lang volgehouden en vandaag ga ik jullie het eindresultaat laten zien. Bij iedere hand ga ik het beginresultaat en steeds de foto's van een week later tot nu toe laten zien. 

Yes you've read it alright. Today the final experiment! I've done this experiment for 4 weeks now and today it's time to show you the endresults. I will show you the picture of both my hands from 4 weeks until now in pictures.Links 4 weken terug op 22 april. / Left hand 4 weeks ago April 22th.

Links een week later op 29 April. / Left hand a week later April 29th.


Links twee weken later op 6 mei. / Left hand two weeks later May 9th.


Links drie weken later op 13 mei. / Left hand three weeks later May 13th.


Linkerhand op dit moment. De foto's zijn 6 dagen later gemaakt, gister was het wat beter weer voor foto's. Ik ben meer dan tevreden met de lengte van mijn nagels op dit moment. Erg leuk ook om te zien hoe snel mijn nagels zijn gegroeid!


Lefthand at this moment. This picture is made 3 weeks and 6 days later because yesterday the weather was way better for pictures. So i'm more than happy with the length of my nails at this moment. Awesome to see how quick they grow!


En dan nu mijn rechterhand. Foto van 4 weken terug 22 April. / And my righthand 4 weeks ago April 22th.

Rechts een week later op 29 April. / Right hand a week later April 29th.

Rechts twee weken later op 6 mei. / Right hand two weeks later May 6th.

Rechts drie weken later op 13 mei. / Right hand three weeks later May 13th.

En ook deze foto's zijn van gisteren. Dus in totaal drie weken en 6 dagen verder. De nagels van beide handen zijn weer even lang en ik heb weer wat lengte om leuke nailarts te maken. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om zo iedere week het verschil een beetje te kunnen zien! 

And yesterdays pics of my righthand. So it's a total of three weeks and 6 days (well make is 4 weeks). My nails of both hands are all at the same lenght now and I have enough length to create some nice nailarts! I hope you enjoyed these posts!

Groeien jullie nagels ook zo snel? / Are your nails growing fast too?
 

3 opmerkingen:

 1. Leuk om het te zien! Mijn nagels groeien ook snel. Ik vind dit eigenlijk niet heel fijn want ik wil ze nu kort houden en ben te lui om te vijlen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Arletta,
  Haha dan snap ik idd wel dat je het vervelend vind! Ik vind het zelf wel erg fijn dat ze zo snel groeien, ik vond dat hele korte maar niks! Het staat ook niet mooi bij mijn handen vind ik zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk experiment, met plezier gevolgd. Wat zijn ze lang geworden!! Heel mooi, ik kijk uit naar de nailarts!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations