woensdag 9 mei 2012

Instagram #4

Sinds de applicatie Instagram ook voor Android gebruikers beschikbaar is, merk ik zelf dat ik veel vaker foto's maak! Met de Instagram posts geef ik jullie een kijkje in mijn leven achter deze website! Veel plezier met foto's kijken! Je kunt me overigens ook via Instagram zelf volgen: Sylvia_NailartCreations!

I notice that I make a lot of pictures since Instagram has this application for Android users. With the Instagram posts I give you a look into my life behind this blog! Have fun watching the pictures. Ofcourse you can follow me on Instagram too: Sylvia_NailartCreations!

Opvullen gelnagels van mijn zus. French Manicure met Essie lakje, ontzettend mooi kleurtje!
Filling up my sisters gelnails. Made a french manicure with an Essie polish, love the colour!


Onderweg naar de Efteling. Helaas was het behoorlijk druk in het park, maar ondanks dat toch nog een leuke dag gehad!
On our way to the Efteling (dutch themepark). It was pretty busy inside but we had a great day!

 Vanuit de Monorail in de Efteling. Dit was het enige stukje park waar het stil was!
Picture made from the monorail inside the Efteling. The only piece of the park which was quiet!


Waarschijnlijk zul je nu denken: HUH?? Ik zal het even uitleggen, aan de overkant komt een nieuw bouwbedrijf. Deze leuke bouwmensen hebben besloten een énorme groene schijnwerper op het terrein te plaatsen. Laat deze lamp nou precies gericht zijn op mijn slaapkamer.. Geloof mij maar, slapen in een groene gloed werkt niet..
You'll probably think: HUH? Well I can explain, what you see on the picture is gonna be a new building. The people who build there probably thought: Yay we love green, let's place a big green lamp on the terrain! Hell, this is the sight from my bedroom window, the green lamp is pointing toward my bedroom. Believe me, it's not nice to sleep in a bedroom filled with green light..


Nieuwe hakken van de Primark. Ik ben gek op deze schoenen! Helaas lopen ze niet erg comfortable, ik heb behoorlijk wat hoge hakken van dit formaat waar ik perfect op kan lopen. Dit zijn meer zitschoenen, wie weet met wat oefenen dat deze straks ook lekker lopen!
My new heels from Primark! Love them! Too bad they don't walk very comfortable, I love high heels and walk on them pretty often, but I have to get used to these ones, they're pretty high..

Knuffeltijd! Stampertje heeft gewoon geposeerd voor deze foto! 
Cuddlingtime! Stampertje posed on this pic!

Voor 1,50 haalde ik ook een haardonut bij de Primark. Ideaal om een grote knot mee te maken!
For 1,50 I also bought this hairdonut at Primark. So much fun to create a big knot with this donut!

 Gezellig een potje darten met z'n alle op de zaterdagavond. Dit keer bleek ik er wel iets van te bakken!
Having fun playing darts on our saturday night. This time I was pretty good at the game, normally I loose everything!

 Cupcakes maken! Bovenste foto toen ze in de oven zaten en de onderste foto het eindresultaat. Ik wilde een mooie topping maken maar die mislukte, ipv daarvan gebruikte ik glazuur en een aardbeitje. Ik vond het glazuur zelf overigens veel te zoet, gelukkig vond de rest ze hier wel lekker!

Making cupcakes! Above picture is made while they were in the oven and below the end result. I wanted to make some topping but I failed.. Instead I used some glaze on it with a strawberry. I thought they were to sweet, but luckily the rest loved them!

 Dit was even mijn rommelmoment.. Pakjes, nieuwe producten, mandjes en lakjes everywere! Tijd om op te ruimen..
This was my junkmoment.. Packages, new products, baskets and polishes everywhere!

 Zo zag het er een kwartiertje later uit na het opruimen. In het houten bakje kun je alle lakjes zien die nog geswatcht en gereviewed moeten worden.. Dat wordt dus nog behoorlijk wat werk!
And a quarter later after cleaning up the mess. The wooden board holds all the polishes which are waiting to be swatched or reviewed. This is gonna be lots of work!

Half moon manicure. Hier komt deze week nog een nailart mee online!
Half moon manicure. I will post a nailart with this background this week!

Ik had welgeteld nog 2 dagen om een compleet dossier te maken.. Mijn kleine minilaptopje voor school en een pc en grote laptop erbij en het is helemaal goed gekomen, hij is inmiddels af! (oja enne bedankt voor het lenen van je pc's en het spijt me dat ik je 'gaming' tijd heb ingenomen haha! ;-))

I had 2 days to write a complete dossier for school... With my own minilaptop and a pc and big laptop I fixed it in just 1 day, it's completely done now!

Laundry Kitteh!

Avondeten aan het maken. Worteltjes met opgebakken aardappeltjes en zelfgemaakte gehaktschnitzels!
Making Dinner. Carrots with baked potatoes and a home made kind of meatball.

Dat waren weer behoorlijk wat foto's, ik hoop dat jullie het leuk vinden om op deze manier een kijkje in mijn leven te nemen!

Those were a lot of pictures! I hope you liked it!


 

 


5 opmerkingen:

 1. ooo great pics!! Can't wait to see your review on all your new polishes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Stampertje! Mijn konijn vindt het geluid dat mijn camera maakt heel leuk, dus de eerste foto is 'spontaan' en bij alle volgende foto's steekt hij zijn neus in de lens. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Nienke,

  Haha dan heb je opeens allemaal 'neus' foto's. Mijn konijn vind het de eerste keer nog leuk, daarna gaat ze dr tanden in mn mobiel zetten..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's en wat moet je nog veel lakjes swatchen :O

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations