dinsdag 22 juli 2014

Ciaté - Pinkalilly

 Vorige week kocht ik bij de Dirx drogist een aantal Ciaté lakjes. Mijn eerste kennismaking met dit merk! De lakjes waren €2,99 per stuk, een mooi prijsje om kennis te maken met zo'n groot merk!

Schaduw


Pinkalilly is zoals de naam eigenlijk al een beetje verklapt. Een roze lakje! Het lakje heeft prachtige gouden shimmers in haar finish. Ik vond het zelf een heel mooi lakje om te zien in verschillende belichtingen. Hierboven zie je het lakje in de schaduw.

Flits
Op de swatch met flits zie je de gouden shimmers erg mooi naar voren komen. Op het moment van swatchen begon het al wat te schemeren, vandaar dat ik besloot ook een swatch met flits te maken.

Zonlicht
Gelukkig scheen de volgende ochtend het zonnetje en kon ik nog deze mooie zonnige swatch maken. Zoals je zelf kunt zien ziet dit lakje er bij allerlei belichtingen steeds weer een beetje anders uit! Ik gebruikte twee laagjes op de swatch hierboven, achteraf was een derde laag beter geweest want hier en daar zag ik toch nog wat van mijn natuurlijke nagel door de lak heen.

Hebben jullie zelf al kennis gemaakt met het merk Ciaté?

6 opmerkingen:

 1. Erg mooie kleur zo met die shimmers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lak! Ik heb een aantal lakjes van Ciaté en ook hun adventkalender van vorig jaar. Erg leuk wel :) Ook de flesjes vind ik super mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleur, vooral de gouden shimmers maken hem nog mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben geen Dirx :( Maar dit lakje is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations