zaterdag 26 juli 2014

Work The Colour - Scorched Copper

Vandaag ga ik jullie het eerste lakje laten zien welke ik kreeg uit Schotland! Het merk van dit lakje is 'work the colour', voor mij compleet onbekend, misschien dat iemand van jullie ervaringen heeft met dit merk? Deel dit vooral even bij de comments, ben hier erg nieuwsgierig naar!

Het lakje heet Scorched Copper. De kleur vind ik erg mooi, maar wel superlastig te omschrijven. Er zit iets van een koperkleurtje in, iets oranje en zelfs iets roods!


De shimmer in dit lakje is nadrukkelijk aanwezig. De shimmers zijn goudkleurig welke erg mooi staan bij de aparte kleur.

Scorched Copper dekt prima met twee laagjes lak. Ondanks dat ik al +1000 lakjes in mijn collectie heb zitten, is dit kleurtje voor mij echt uniek!

Hoe zouden jullie deze kleur omschrijven? Ik vind het zelf enorm lastig! En oja, mocht je al kennis gemaakt hebben met dit merk lees ik graag jullie ervaringen!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur! Een beetje koper/rood/oranje-achtig hihi, erg zomers!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations