woensdag 23 juli 2014

[Video] Shoplog Barry M, OPI Etc

Goedemorgen allemaal! Vandaag heb ik weer een nieuwe video voor jullie klaarstaan. Namelijk... Een shoplog!

Voor mij is begin juli de vakantie begonnen. Na alle drukte van de studie, werk en de salon was ik wel even flink toe aan vakantie en lekker weer! Deze week ben ik er even een weekje tussenuit en is de salon ook gesloten, wel gaat natuurlijk de site gewoon lekker door! Mijn vakantie bestaat dan ook uit even lekker uitrusten, genieten van de salon en gezellig shoppen!


De afgelopen weken kocht ik zo nu en dan wat lakjes. Mijn (pleeg)pa is een weekje naar Schotland geweest en hij kwam terug met een tasje vol nagellak voor mij! Best dad in the world! Al deze lakjes zie je voorbij komen in de shoplog hieronder!


Veel lakken uit Schotland zijn voor mij onbekende merken, op Revlon en Barry M na dan. Maar ook die twee merken heb ik qua nagellakken nog geen ervaring mee. Ik ben echt reuze benieuwd naar alle lakjes en ga ze dan ook zo snel mogelijk swatchen!

Mocht je een speciale interesse hebben in een bepaalde lak of merk, laat het me weten in de commentsdan komt dat lakje bovenaan het 'to do' lijstje! 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations