dinsdag 1 juli 2014

[gelnagels] French Leopard Nailart

Nailarts met luipaardprintjes zijn de laatste tijd enorm populair. Ook ik vind ze erg leuk, maar ook de felle gekleurde varianten! Bij de nailart van vandaag heb ik een beetje gespeeld met het luipaard printje in combinatie met een french manicure!

De basis van deze nailart is een klassieke witte french manicure. Natuurlijk kun je de witte kleur ook vervangen door een andere kleur. Lichtblauwe french in combinatie met donkerblauwe leopard vind ik ook erg mooi!


De french manicure laat je goed drogen voordat je verder gaat met de luipaardprint. Ik maakte met een fel blauw kleurtje de vlekken in drie verschillende vormen. Op twee vingers lingsom de luipaard en twee vingers rechtsom. Op de duimen zette ik de print in het midden van de nagel.

Met een zwarte striper omlijnde ik de vlekken en zette ik hier en daar wat kleine zwarte stipjes om de print af te maken. 

Wat vinden jullie van de gekleurde luipaard printjes? Leuk of ben jij meer van de gewone bruine luipaard print?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de nail art juist mooi zo met een wit randje. Als je dat denk ik in een andere kleur zou doen valt de tijgerprint weg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind de nailart zelf zo ook erg mooi. Maar er zijn mensen die houden niet van de witte french manicure. Vandaar mijn optie voor een kleur! Ik denk dat wanneer je een pastel blauwe french maakt en dan de luipaardprint echt met hemelsblauwe kleur maakt dat het wegvallen wel meevalt. Ik zou het eens moeten uitproberen, zo uit mijn hoofd denk ik dat het best mooi zal staan!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations