zaterdag 12 juli 2014

[Review] So Me - Matt&Gloss Blauw

De Action vernieuwd haar assortiment constant met leuke nieuwe nagelproducten. Sinds kort zijn de producten van het merk So Me in het assortiment verschenen. Het setje hierboven is een setje matte&Gloss. Naast deze setjes hebben ze ook setjes met velvet effect en lakjes met hartjes erin. Reviews van die producten verschijnen later!

Dit setje bevat een lakje met een matte finish. De blauwe lak en een topcoat om de lak met de matte finish een glansje te geven! De flesjes zitten verpakt in karton, je hebt dus gegarandeerd nieuwe en ongebruikte lakjes, wel zo fijn!


Mat
Hierboven zie je het blauwe lakje zo op zichzelf. De lak heeft een matte finish. Ik moest even wennen aan de matte blauwe kleur, maar vind het toch best apart! Ik gebruikte hier twee laagjes matte lak.

Glanzend
Met de bijgesloten topcoat kun je de matte nagellak glanzend maken. Zo haal je het optimale uit zijn lakje en kun je deze op twee manieren dragen. Heel eerlijk gezegd krijg ik een beetje de kriebels van de glanzende versie van dit lakje, vind hem glanzend absoluut niet mooi! Op de één of andere manier lijkt de finish heel lelijk te worden glanzend. Ik gebruikte één laagje topcoat over de twee lagen matte lak heen.

Wat is jullie mening over dit lakje? Mat/glanzend, wat vinden jullie mooier? 

3 opmerkingen:

  1. Ik vind de lak met glans een stuk mooier dan mat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze ook maar dat was niet zo'n succes.... (het kwastje had maar 1 haartje)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations