maandag 7 juli 2014

[Overzicht] WK/Oranje Nailarts

De website Nailart Creations bestaat inmiddels al ruim vier jaar! In die vier jaar tijd heb ik een hoop nailarts gemaakt (daarvoor was ik ook al bezig met nailart, maar helaas zijn de vele foto's daarvan verloren gegaan), het leek mij leuk om speciaal voor het WK van dit jaar eens alle WK/EK/oranje nailarts op een rijtje te zetten. We hebben inmiddels namelijk het WK van vier jaar geleden gehad en natuurlijk het EK van twee jaar geleden. Daarnaast ook ieder jaar Koninginnedag/Koningsdag waarvoor ik oranje nailarts maakte. Deze nailarts zijn allemaal geschikt om te dragen tijdens dit WK. Ben jij nog op zoek naar inspiratie, neem dan eens een kijkje tussen onderstaande foto! Ik zal er voor de grap even het jaartal bijzetten, leuk om te zien!

2010
WK nailart van 2010. Vlag van NL gesponst en een voetbalveldje.


2011
Oranje nagels met rood/wit/blauwe vlag. Of gepimped met rood/wit/blauwe kroontjes en glitters!

2012
Leuke random oranje designs! Gemaakt voor Koninginnedag 2012, maar ook erg leuk om oranje te supporten!

Al deze nailarts maakte ik tijdens een themaweek voor het EK van 2012! Ook heel veel leuke nailarts waar jullie wat inspiratie uit kunnen halen!

2013
Deze nailarts maakte ik weer allemaal voor Koninginnedag, maar wederom weer met thema oranje en rood/wit/blauw dus ook geschikt voor het WK!

2014
De nailart voor Koningsdag van dit jaar. Het kroontje is wellicht niet zo toepasselijk bij voetbal, maar die kun je natuurlijk ook altijd weglaten en vervangen voor rood/wit/blauw vlaggetjes!

Dit zijn tot zover alle WK nailarts welke ik voor het WK dit jaar maakte! Natuurlijk komen er nog veel meer WK nailarts aan voor de volgende wedstrijd. De nailart welke ik droeg voor de wedstrijd NL - Costa Rica komt nog voorbij en natuurlijk ga ik voor de laatste twee wedstrijden ook nog proberen om een leuke nailart te maken! 

Ik hoop dat jullie nu boordevol inspiratie zitten om Oranje aankomende woensdag aan te moedigen met gave nagels!

4 opmerkingen:

 1. leuke nagels. ik heb de oranje met glitters nu:) groet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! De oranje met glitters vond ik ook erg leuk. Heb nu weer een nieuwe nailart gemaakt voor vanavond!

   Verwijderen
  2. ooh mooi jammer dat we der uit leggen. ik doe een opleiding voor nagels en uit jouw site haal ik veel ideeen :)groet

   Verwijderen
  3. Ja zonde he! Ik ga ze in ieder geval morgen nog even flink aanmoedigen en ga zondag Duitsland naar de overwinning gillen :P! Thanks voor het compliment, fijn dat ik je wat inspiratie kan geven! Mocht je nog ergens vragen over hebben mag je me ook altijd mailen! Succes met de rest van je opleiding, ik heb echt genoten tijdens de mijne en veel geleerd!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations