vrijdag 4 juli 2014

[Nailart] WK Nailart #6

Afgelopen zondag heeft Nederland alweer haar vierde wedstrijd voetbal gewonnen op het WK. Vlak voor iedere wedstrijd geef ik mijn nagels een WK nailart. De nailart van vandaag droeg ik tijdens de wedstrijd NL - Mexico. Op naar de wedstrijd van morgen!

Bij sommige nailarts vind ik echt less is more. Ik wilde eigenlijk helemaal over the top doen met vlaggetjes en weet ik veel. Maar toen ik de basis op mijn nagels had, vond ik dat zo mooi en classy staan dat ik besloot de nailart gewoon zo te houden!


De nailart bestaat uit twee hele simpele stappen. Een gradiënt gemaakt met sponsje en een glittertje! Ik bracht eerst een basecoat aan op mijn nagels. Toen deze droog was maakte ik met een felle oranje lak en een sponsje het gradiënt effect op mijn nagels.

Voor de glitters gebruikte ik een special effect topper van Essence. Dit is glitter on me. Een glitterlak met hele fijne zilveren glitters en holografische langwerpige glitter. Ik vond de combinatie bij elkaar zo leuk staan dat ik de nailart zo heb gehouden. 

Hebben jullie ook al een speciale nailart voor de wedstrijden gemaakt? 

1 opmerking:

  1. Heel leuk gedaan met die glitters! Ik ga alvast duimen voor morgenavond!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations