vrijdag 18 juli 2014

[Gelnagels] Pink/Lilac Nailart

Vandaag ga ik jullie een nailart laten zien waarbij ik de kleuren lila en roze met elkaar gecombineerd heb. Geen alledaagse combinatie, maar geheel naar idee van de klant zelf (en haar dochter ;-))!

Ik maakte al eerder zo'n nailart, maar dan met andere kleuren (witte french en blauwe glitter). Dit keer paste ik de nailart qua kleuren aan en gebruikte ik in plaats van een glitterlak, losse glitters.. De basis van deze nailart is een lilakleurige french manicure.


De roze glitters zijn fijne roze glittertjes uit een potje. Ik bracht topcoat in de vorm naar keuze aan op de nagel, strooide de glitters erover, liet dit drogen en verwijderde de overtollige glitters.

Als laatste stap heb ik de zwarte details aangebracht. De lijntjes maakte ik met een zwarte striper en de stipjes met een zwarte lak en een dottingtool. Mocht je nou geen dottingtool hebben, gebruik dan gewoon huis- tuin- en keukenspul! Denk aan kopspelden!

Wat vinden jullie van deze twee kleuren samen gecombineerd? Ik vind het erg leuk staan!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations