woensdag 2 juli 2014

Hema - Midnight Green

De Hema heeft de laatste tijd steeds leukere kleurtjes nagellak in haar assortiment, van glitters en holografische lakken naar leuke originele kleurtjes. Een leuke bijkomstigheid is ook dat de Hema klaar is met het nummeren van lakjes, maar ze tegenwoordig een leuke naam geeft. Yay!

Midnight Green is een donker zeegroen lakje met een fijne shimmer in haar finish. De kleur is niet zo standaard en daarom vind ik deze juist wel erg leuk!


Het eerste laagje vond ik vrij sheer en vlekkerig toen ik dit lakje aanbracht. Gelukkig was het tweede laagje een stuk beter en dekte deze lak verder prima. Hier en daar zie je wel iets terug van het vlekkerige (zie bij nagelriem middelvinger).

Wanneer je dit lakje in het zonlicht bekijkt zie je de mooie lichtere groene shimmers tevoorschijn komen. Ik vind dit wel een lastige kleur om te combineren, ben nog hard aan het nadenken over een nailart met dit lakje!

Wat vinden jullie leuk staan in combinatie met deze kleur lak? 

3 opmerkingen:

  1. Oh wat een mooie kleur! Vind hem wel wat herfstig, maar misschien met wit en lichtgroen is hij wat meer zomers :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtlak is het toch hé. Ik heb deze ook thuis en vind hem ook erg mooi bij jou. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een tof kleurtje hier hou ik wel van

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations