zondag 27 juli 2014

[Gelnagels] Gradiënt Butterfly Nailart

De nailart die ik vandaag ga laten zien is ontzettend leuk, maar ook vrij gemakkelijk om te maken wanneer je wat stempelspulletjes in huis hebt. De nailart is een combinatie van gradiënt met een stamping nailart!

Het aantal producten voor deze nailart is echt minimaal. Een witte nagellak, een rode nagellak, een zilveren stampingpolish (of een gewone zilveren lak waarmee je kunt stempelen) en een stamping plate met een vlinder. Deze komt van een Essence plate af. Natuurlijk heb je ook een sponsje nodig voor de gradiënt, maar dit kun je doen met een gewoon stukje schuurspons!


Het maken van een mooie gradiënt is even oefenen, je hebt namelijk meerdere manieren om dit te doen. Hebben jullie behoefte aan een videotutorial waarin ik de verschillende manieren laat zien? Wellicht helpt dit sommige van jullie bij het maken van een mooie gradiënt! Laat het me even weten bij de comments!

De basis is dus een witte nagel. Met een sponsje maakte ik de rode gradiënt, hierover bracht ik een laagje glitter aan voor het leuke effect. Ik stempelde met een zilveren stempellak een vlindertje op de nagels. De kleur zilver valt niet zo heel erg op, dus is in dit geval subtiel. Je kunt ook kiezen voor zwart, dan vallen deze beter op!

Hebben jullie behoefte aan een videotutorial voor het maken van een gradiënt? Dit kan met twee, drie, vier of meer kleuren!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations