maandag 14 juli 2014

[Shoplog] Ciaté Nagellakken

Mijn hart maakte letterlijk een sprongetje toen ik afgelopen week het reclameblaadje van de Dirx drogist opende. Daar stond namelijk een geweldige aanbieding in! Ciaté nagellakjes voor maar €2,99 per stuk! Whoehoe! Jaren heb ik lopen kwijlen via het internet bij het zien van deze prachtige lakjes, maar het niet verkrijgbaar zijn in NL in combinatie met de hoge prijs (zeker +€10 per lakje) zorgde ervoor dat ik nooit een lakje van ciaté aangeschaft heb. Tot afgelopen week! Hierbij de shoplog met mijn Ciaté lakjes!Ik heb mijn best gedaan om echt originele kleurtjes uit de bak te vissen. De keuze was niet enorm, er stond maar een klein bakje. Maar ik ben erg blij met de kleuren die ik uitgekozen heb! Dit zijn 'Starlet'(links) en 'Strictly Legal'(rechts). Een donkergroen en bordeaux kleurig lakje met een mooie shimmer finish.

Daarnaast kocht ik 'Heirloom'(rechts) een erg mooi duochrome lakje. Het blauwe lakje heeft fijne zilveren glitters en heet 'Regatta'. Ik ben erg benieuwd naar het duochrome effect van Ciaté!

Het bovenste lakje 'Jewellery Box' is een zwart lakje met daarin multiglitter. Ik ben erg benieuwd of dit een dekkende glitterlak is, ben al tijden op zoek naar een zwart lakje met daarin mooie glitters! Linksonder 'Beach hut' een mooi bronze/oranje lakje met shimmer finish. Het roze lakje 'Pinkalilly' was één van de eerste lakjes die in het mandje verschenen, een prachtige roze kleur met gouden shimmer. 

Mochten jullie nog Ciaté lakjes willen scoren, ga dan zeker even langs bij de Dirx Drogist! Voor degenen die ook lakjes gehaald hebben, welke hebben jullie gekocht? 

1 opmerking:

  1. Wauw wat leuk, zitten hele speciale tussen! Jammer dat er geen Dirx in België is!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations