maandag 30 juni 2014

Yes Love - JS06

Dat ik fan ben van de lakken van Yes Love hebben jullie al eerder kunnen lezen. Dit merk heeft stuk voor stuk onwijs mooie en leuke lakjes in haar assortiment! Het lakje welke ik jullie vandaag ga laten zien komt uit het assortiment met suede lakken.

JS06 is een lakje met een lief licht blauw kleurtje met een suede finish. Doordat de kleur wat lichter blauw is, dekt deze wel iets lastiger dan een donkerdere kleur.


 Ik vond de substantie van dit lakje iets waterig, hierdoor loopt de lak wat sneller in je nagelriemen, goed opletten tijdens het lakken dus! Doordat de substantie wateriger en wat dunner dan normaal is droogt de lak wel supersnel!

Met twee laagjes is de lak echt nog wel aan de sheerdere kant zoals je hierboven kunt zien. Een derde dunne laagje zorgt ervoor dat de complete natuurlijke nagel niet zichtbaar meer is door de lak.

Wat vinden jullie van dit blauwe kleurtje? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations