donderdag 19 juni 2014

Instagram #25

Goedemorgen! Ook op deze vroege donderdagochtend natuurlijk weer een persoonlijk artikel met wat foto's van mijn week! Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations.

Afgelopen vrijdag heb ik een gezellig middagje gehad met een sloepentocht. Vanuit mijn stageschool (ik ga aankomend schooljaar mijn LIO doen) werd ik uitgenodigd voor het teamuitje en het weer zat gelukkig mee!


Mijn nailart voor de wedstrijd van afgelopen vrijdag!

Zeg nooit tegen een kat: 'nee daar pas je niet in Verschoor'. Natuurlijk paste Verschoor erin. Onschuldig koppie ook!

De rage van deze tijd. De loomelastiekjes. Die kids op school vinden het geweldig om allerlei armbandjes te maken (stiekem is het ook hartstikke goed voor hun motoriek!), ik vermaak me zo af en toe op vrije momenten met het maken van figuurtjes, een leuke uitdaging! Heb inmiddels trouwens ook nog een dolfijn en Elmo liggen!

Verschoor ziet ze letterlijk overal vliegen. Beestje hier, beestje daar... Zijn jachtinstinct begint op te komen. Hij vliegt af en toe het complete huis door!

Stiekem was ik blij dat ik niet bij het concert van Metallica geweest ben op Pinkpop. Wat een weer was het daar zeg! Gelukkig werd het concert afgelopen week op tv herhaald, dus heb ik toch nog iets kunnen zien!

Weer leuke nailarts gemaakt in de salon! Hier komen uiteraard nog aparte artikeltjes over met duidelijkere foto's en een uitleg!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations