maandag 23 juni 2014

Etos - Rood

Zo af en toe komt mijn moeder met een lakje thuis als klein cadeautje. Ze durft deze gok niet vaak te wagen omdat ze natuurlijk weet dat ik >1000 lakjes heb, maar dit lieve rode kleurtje van Etos, daarvan wist ze zeker dat ik hem nog niet had!

Dit mooie rode kleurtje met een crème finish is een lakje van de Etos. Ik ben normaal gesproken niet zo'n fan van Etos lakjes, vind de flesjes te klein voor de prijs waarvoor ze verkocht worden. Dit lakje kostte €1,- en is haar geld helemaal waard!


Dit mooie rode lakje dekt met twee laagjes. Op de tweede swatch lijkt het alsof de lak wat sheer is, maar dit is enkel doordat mijn camera zoveel detail vastlegt. Met het blote oog dekt de lak prima met twee lagen! Ik vind dit zelf ook een hele mooie kleur om te dragen op mijn teennagels!

Welke kleur kiezen jullie vaak voor de teennagels? Of lak jij je teennagels vrijwel nooit? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations