dinsdag 17 juni 2014

[Gelnagels] Mintgroene Glitter Nailart

Mintgroen is een kleur nagellak die vooral de laatste tijd erg populair en gewild is. Vele merken komen dan ook met een kleur mintgroen in hun collecties. Ook in tijdelijke collecties zie je veel mintgroen terugkomen. Nu heeft de kleur mintgroen zichzelf ook erg populair gemaakt onder de klanten in de salon!

Bij deze nailart gebruikte ik de kleur mintgroen op een vrij subtiele manier. Ik verwerkte de kleur samen met glitters en rhinestones.


Ik begon met een soort van french manicure. Alleen niet in de ronde vorm, maar gewoon een recht randje. Dit maakte ik met de mintgroene sandstyle uit de LE van Catrice. Met een los glitterlakje lakte ik boven de mintgroene rand wat random zilveren glitters. Deze nailart heb ik later nog eens gemaakt met losse zilveren glitter ipv een glitterlak, ook dit is erg mooi!

Op alle nagels plakte ik ter decoratie een rhinestone. Ik heb de rhinestones in de gel verwerkt waardoor deze lang blijven zitten. Maar je kunt ze ook aanbrengen met topcoat of een nagellijm! De rhinestones zijn een extraatje, mocht je dit niet leuk vinden of niet hebben kun je ze ook weglaten. Ook zonder de rhinestones is dit een erg leuke en makkelijk te maken nailart!

Wat vinden jullie van de kleur mintgroen? Ik ben zelf gek op mintgroen, heb inmiddels een zwak voor alles wat in deze kleur te vinden is!

1 opmerking:

  1. Ik vind mintgroen ook altijd een mooie frisse kleur die echt past in de lente en zomer. Leuk hoe je deze nail art hebt gemaakt met rhinestones en glitters!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations