donderdag 26 juni 2014

W7 - Tinsel Town

Toen ik in maart naar de beauty trade special beurs ging kocht ik een aantal lakjes van het merk W7. Onder andere dit lakje 'tinsel town' ging mee het mandje in!

Tinsel Town is een lakje met een feather effect. Dit betekend dat het een lak is die dunne rechthoekige glitter bevat. Tinsel Town heeft een clear basis en gouden feathers.


Ik bracht Tinsel Town aan over een rode crème basis. Dat leek mij toen een leuk idee, maar toen het er eenmaal op zat twijfelde ik toch enigszins over de combinatie. Misschien was een andere kleur toch leuker geweest?

Ik vond Tinsel Town niet een hele fijne lak om aan te brengen. De substantie vond ik wat dikkig hierdoor zijn de lagen vrij dik. Doordat de lagen weer wat dikker zijn is de droogtijd ook een drama helaas! Hierboven bracht ik twee laagjes van Tinsel Town aan over een rode basis.

Wat vinden jullie van de combinatie rood met gouden feather? Wat voor basiskleur zouden jullie genomen hebben? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations