zondag 1 juni 2014

[Nailart] Starry Night

Meestal ben ik van de handmade nailarts, maar zo nu en dan vind ik een stamping nailart tussendoor ook erg leuk. Vaak heb ik met het stempelen weinig ideeën, maar dit keer combineerde ik een aantal plates met elkaar om deze leuke starry night nailart te maken!

Qua achtergrond wilde ik een mooie nacht maken. Ik begon met één laagje zwarte nagellak, deze liet ik goed drogen. Over de zwarte lak bracht ik één laagje Rimmel - Apple Berry Smoothie aan, dit is een sheer blauw glitterlakje. 


De nailart stempelde ik met een witte stempellak van Essence. Ik vind de stempellakken van Essence zelf erg goed en dus aan te raden. Deze kun je enkel vinden in filialen met een tweede Essence schap.

Ik combineerde drie afbeeldingen van twee stempelplates met elkaar. De full nail sterren image op mijn duimen, wijsvingers en pinken komen van één van de nieuwe Essence stampy plates (die uit het setje). Het maantje en de kleine sterretjes en de sterren van mijn middelvinger komen van een plate van Born Pretty Store. Zo gecombineerd met elkaar ontstond deze starry night nailart!

Wat vinden jullie van deze nailart? Zijn jullie meer van het handgemaakte, het stempelen of eigenlijk meer van het aanbrengen van één kleurtje lak? 

4 opmerkingen:

 1. Leuke en mooie nail art. Ik ben hou van Nail arts!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind beide eigenlijk wel erg mooi, handgemaakt omdat het zo uniek is, maar stempels zijn soms ook erg mooi, deze art vind ik vooral erg mooi door de combinatie van kleuren! net de nacht op je nagels prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben meestal meer van het handgemaakt, maar soms is het stempelen wat praktischer. Moet ook net maar een idee hebben met stempels, dat vind ik vaak wel lastig!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations